Wout VerwoerdWout Verwoerd

Ik, Wout Verwoerd, ben vennoot bij Verwoerd Consult en een vakkundig specialist op het gebied van proces management, logistiek, lean en supply chain management.

Kennis delen

Als spreker, opleider, trainer en coach deel ik mijn kennis en kunde met mijn klanten. Hiermee help ik organisaties, teams en individuen om de Veiligheid, de Effectiviteit, de Efficiëntie en de Rekbaarheid, ofwel de VEER-kracht van hun organisaties te vergroten.

Mijn drijfveren

Ik heb ervaren dat veel mensen het overzicht over het grotere geheel waarin zij werken ontberen. Door anderen te helpen om eerst hun kader te scheppen en dan in te zoomen op specifieke veranderpunten behalen mijn klanten aanzienlijke verbeteringen.
Ik gebruik mijn kennis om anderen te inspireren hun werksituatie onder de loep te nemen en aan te zetten tot acties, zo dat zij betere resultaten halen.

Mijn aanpak

De aanpak die ik gebruik is die van een drietrapsraket. Eerst de theorie behandelen, vervolgens een case eigen bedrijf, om de geleerde theorie op de eigen organisatie toe te passen. Na deze twee trap houden de deelnemers een presentatie voor hun management team. Vrijwel altijd zijn er verbeterpunten geconstateerd en na de presentatie komt er toestemming en ondersteuning van het management team om veranderingen in te voeren om de verbeterpunten waar te maken. Met deze aanpak zijn goede resultaten bereikt.

De mening van anderen

Wout Verwoerd is vasthoudend, doelgericht en tegelijkertijd een mensenmens.

Wilt u meer weten?

Neem nu contact op