• apr
  08

  Time: 7:30 - 12:30

  Location: VMI te Epe

  Het goede met het aangename combineren?

  Als aanvulling op de APICS-opleidingen organiseerden de APICS channel partners Verwoerd Consult en Visie Partners in samenwerking met VMI uit Epe op woensdag 8 april 2015 een themabijeenkomst.

  VMI-GROUP-logo
  Over VMI

  VMI, opgericht in 1945, is marktleider en producent van technologisch complexe en hoogwaardige machines voor de banden- en rubberindustrie (voor een indruk van de complexiteit van zo’n machine kijk op VMI MAXX tire building). Meer dan negentig procent van de machines die in de hoofdvestiging Epe worden geproduceerd, worden geëxporteerd. VMI bezit niet alleen een vestiging in Epe maar heeft ook fabrieken in China, Brazilië en Duitsland en verkoopkantoren in Amerika, Rusland en Maleisië. Deze bedrijven vormen samen de VMI Group.

  Over het bedrijfsbezoek

  Het bedrijfsbezoek bestond uit een introductie door VMI, een rondleiding en een brainstormsessie. VMI is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. In 2014 was er ruimtegebrek en is het magazijn verplaatst naar een tijdelijke locatie, 5 kilometer verderop. Met als bijkomend nadeel dat de goederen heen en weer worden gereden. Om deze verspilling uit te bannen is VMI van plan om op het eigen terrein een nieuw magazijn bouwen. De vraag waarover is gebrainstormd was: wat is de beste procedure om de goederen op en uit te slaan?

  Het was een inspirerende ochtend, waarbij de deelnemers inspiratie opdeden door eens in de keuken van een andere organisatie te kijken en hun inzichten te delen.

  DSC03616 DSC03617 DSC03619 DSC03620 DSC03634 DSC03635